Aanmelden digitale Inspiratiesessie 8 maart, 9 uur (gratis)

“Jouw medewerkers gunstig opleiden via LimburgLeert.nl!”

Hoe hou jij jouw medewerkers up-to-date? Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers zich nog meer binden aan je organisatie? Door ze de kans te bieden zichzelf te blijven ontwikkelen en te verbeteren. LimburgLeert.nl biedt je nu de mogelijkheid om met behulp van subsidie te investeren in jouw medewerkers, met een korting tot wel 60% tot 100%!

De Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) en Leo Loopbaan hebben voor het project Limburgleert.nl een subsidie aangevraagd ter hoogte van € 5 miljoen. En deze is ook toegekend! Hierdoor kan LimburgLeert.nl samen met 12 uitvoerders zo’n 1.000 ontwikkeladviezen, 300 begeleidingstrajecten en bijna 6.000 scholingen realiseren. Dat houdt in dat er ca. 7.000 mensen geholpen kunnen worden door middel van deze subsidie.

Wij nodigen je digitaal uit!
Na twee succesvolle bijeenkomsten nodigen we je van harte uit voor de inspiratiesessie op 8 maart. Tijdens deze inspiratiesessie nemen we je mee in de mogelijkheden die LimburgLeert.nl heeft om jouw medewerkers te blijven ontwikkelen. Het eerste deel van de presentatie gaat over de scholing- en ontwikkelactiviteiten die via LimburgLeert.nl aangeboden worden. En met name waarom het juist nu zo van belangrijk is om in de ontwikkeling van medewerkers te investeren.

Het tweede deel van de presentatie gaat over de regeling “NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk”. Wat houdt deze regeling precies in en wat zijn de voordelen om er juist nu gebruik van te maken. De bijeenkomt vindt om 9 uur digitaal plaats!

Aanmelden

Bovenstaande velden zijn verplicht

* Locatie: Digitaal, dus achter je eigen computer.

Wij houden rekening met de coronaregels die op het moment van de bijeenkomst gelden. Mocht de bijeenkomst in een andere vorm doorgaan, dan informeren we je hier tijdig over.

Over LimburgLeert.nl
LimburgLeert is een platform waar Limburgers terecht kunnen voor een groot aanbod cursussen, opleidingen en loopbaanadvies. Het platform geeft direct toegang tot cursussen, trainingen en scholingstrajecten- en begeleidingstrajecten. Door middel van de subsidieregeling NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk kunnen we tegen gereduceerde tarieven volledige trajecten aanbieden.